Wiener Miso - delikatesa z Vídně
Miso past je celá řada, Sirkka Hammer ve Vídni je ale jedinečná i v rámci Evropy tím, jak své miso pasty vyrábí.
Stále v malém, ve dřevěných a kameninových nádobách a díky jejímu umu a použitým surovinám je miso neskutečně jemné a má nízký obsah soli.
Můžete je tak použít i na dochucení obyčejné čočkové polévky, aniž byste ji přesolili.
Svůj potenciál ale ukáže fantasticky zejména v ramen polévkách, můžete směle kombinovat se sortimentem J. Kinski, tyto BIO ramen polévky v některých recepturách dokonce Wiener Miso sami používají!
Stačí Tare, miso od Sirkky Hammer z Vídně, BIO ramen nudle, zdobení dle chuti (pak-choi, vejce, kukuřice, sezam, vepřové či kuřecí, špenát, dýně...) a chilli crunch či rayu navrch. Máte vyhráno!
Wiener Miso dodáváme NEpasterizované - zachovává veškeré probiotické benefity - nejen chutná, ale je prospěšné i Vašemu zdraví!
Wiener Miso je tak jemné, že si na něm pochutná i miso začátečník!
P.S. vyzkoušel jsem i na dětech a funguje to!